Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18807418997

WhatsApp : +8618807418997

Free call
Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd.

Hunan ChaLong διασυνοριακή Co. ηλεκτρονικού εμπορίου μυγών, ΕΠΕ.

Συνεχίστε, λύστε τα προβλήματα για τους πελάτες ειλικρινά, και αναγνωρίζεται από τη βιομηχανία.

Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: CLTF Αριθμός Υπαλλήλων: 200~400
Ετήσιες πωλήσεις: 20000000-35000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2000
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Hunan ChaLong περιεκτική επιχείρηση Co., ΕΠΕ, που καθιερώθηκαν το 2000, Α ηλεκτρονικού εμπορίου μυγών η διασυνοριακή αφιέρωσε στην έρευνα, την παραγωγή και το χονδρικό εμπόριο του πακέτου μπαταριών λίθιου, προϊόντα ηλιακής ενέργειας.

Με μια ομάδα επαγγελματικού και τεχνικού προσωπικού στα λι-ιονικά προϊόντα πακέτων και ηλιακής ενέργειας μπαταριών, η μύγα ChaLong έχει την ισχυρή τεχνική δύναμη, την ισχυρές ανάπτυξη προϊόντος και τη ικανότητα παραγωγής.

 

Με το κύριο επίπεδο στον τομέα του ΠΑΚΕΤΟΥ μπαταριών λίθιου στην Κίνα, η μύγα ChaLong έχει λάβει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων εφευρέσεων και χρήσης, και έχει αναλάβει την Ε&Α και την παραγωγή των ειδικών λίθιο-ιονικών μπαταριών και την ειδικής χρήσης εφεδρική δύναμη σε μερικά σημαντικά εθνικά προγράμματα. Έχουμε παράσχει πολλή εξατομικευμένη κατασκευή σχεδίου και προϊόντων για πολλούς διαφορετικούς πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Τα όλα προϊόντα μας έχουν την ακριβή εξασφάλιση ποιότητας και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων, τα οποία απεικονίζονται ιδιαίτερα και αξιολογούνται από τους εσωτερικούς και ξένους χρήστες. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για τη βιομηχανία άμυνας, τον εξοπλισμό επικοινωνίας, την αποθήκευση δύναμης, τα αργόστροφα ηλεκτρικά οχήματα, το σύστημα AVG, την υπόγεια μεταλλεία και άλλες βιομηχανίες.

 

Με την έννοια «της σκληρής δουλειάς και λαϊκός», η μύγα ChaLong εξυπηρετεί ειλικρινά τη ηλεκτρική δύναμη, την επικοινωνία, τις στρατιωτικές και ηλεκτρικές βιομηχανίες οχημάτων. Θα συνεχίσουμε να προωθούμε τα νέα προϊόντα, να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων, και να συμβάλλουμε στην παροχή της πράσινης ενέργειας και τη δημιουργία της πράσινης ζωής με τα ασφαλέστερα, πιό αξιόπιστα και προσιτά υψηλής απόδοσης προϊόντα.

Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιστορία

1. Αποστολή επιχείρησης:
Παρέχετε την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών και τις συνθήκες περιοχών χάριν των χρηστών.

 

2. Όραμα επιχείρησης:
Πάρτε τον πελάτη καθώς το κέντρο, παίρνει την αγορά ως οδηγό, παίρνει το προϊόν δεδομένου ότι η σύνδεση, παρέχει τη μιας στάσης λύση, κάνει τον επαγγελματικό προμηθευτή στη βιομηχανία.

 

3. Επιχειρησιακή φιλοσοφία επιχείρησης:
Ειδίκευση ομάδας: συλλέξτε τα επαγγελματικά και τεχνικά ταλέντα για να παρέχετε τις πρώτης τάξεως λύσεις.
◆Διοικητική διαδικασία: η διαχείριση διαδικασιών προγράμματος, λεπτομέρειες καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία.
◆Τυποποίηση υπηρεσιών: με βάση τη καλή πίστη, δεσμευμένη στα άριστα προγράμματα, κερδίστε τη φήμη και το δημόσιο έπαινο.

 

Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Η μύγα Chalong είναι κύτταρα ειδικά λίθιου ιονικά μπαταριών, υλικό μπαταριών cathod και το ιονικό πακέτο μπαταριών λίθιου, η ιονική μπαταρία λίθιου περιλαμβάνει κυρίως NCM, LiFePo4, LiCoO2, LiMnO2, τα προϊόντα μπαταριών μας εφαρμόζονται ευρέως στις λι-ιονικές μπαταρίες της EV, μπαταρίες τύπων δύναμης αποθήκευσης, ηλιακή μπαταρία, δύναμη τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρική μπαταρία οχημάτων, φορητή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.


Μπορούμε να παρέχουμε ολόκληρες τις λύσεις πακέτων μπαταριών από το υλικό καθόδων μπαταριών, τα κύτταρα μπαταριών, το ηλεκτρικά πακέτο μπαταριών vehilce και energ τα συστήματα αποθήκευσης για το σας.

Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η μπροστινή πύλη του εργοστασίου μυγών Chalong

 

Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Τακτοποιημένα οργανωμένη αποθήκη εμπορευμάτων

 

Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Χρηματοκιβώτιο & ασφαλής

 

Η ομάδα μας

Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Hunan ChaLong Fly Cross-border E-commerce Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

amanda_yang@chalongfly.com
+8618807418997
86-18807418997
+8619397891561
86-18807418997