Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Amanda

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18807418997

WhatsApp : +8618807418997

Free call

ΚΟΙΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ POTTING ΠΑΚΕΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ που γράφεται από το Anton Beck που αποσπάται στις 14 Μαρτίου 2022 στις 9:22 AM

April 28, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για ΚΟΙΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ POTTING ΠΑΚΕΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ που γράφεται από το Anton Beck που αποσπάται στις 14 Μαρτίου 2022 στις 9:22 AM

Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα πακέτα μπαταριών για τις συσκευές που χρησιμοποιούνται στα διαφορετικά περιβάλλοντα. Ενώ η ιδανική συσκευή θα δοκίμαζε τις δροσερές θερμοκρασίες χωρίς δραστικές αλλαγές θερμοκρασίας και θα ήταν απαλλαγμένη από τη διάβρωση, οι χημικές ουσίες, το νερό, οι κλονισμοί, και οι δονήσεις, αυτή η οργάνωση είναι όχι πάντα η περίπτωση. Μερικές συσκευές που χρησιμοποιούνται στις χημικές διαδικασίες παραγωγής μπορούν να δοκιμάσουν τη χημική έκθεση. Άλλες συσκευές χρησιμοποιούμενες υπαίθρια μπορεί να πρέπει να εξετάσουν τις σκληρές θερμοκρασίες και μια αφθονία υγρασίας.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να έχουν τα καταστρεπτικά αποτελέσματα στο πακέτο μπαταριών. Η διάβρωση, οι χημικές ουσίες, το νερό, και οι κυμαινόμενες θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν τον ανήλικο στη σημαντικές ζημία ή τις δυσλειτουργίες στο πακέτο μπαταριών. Οι δονήσεις ή οι κλονισμοί μπορούν να χαλαρώσουν ή να βλάψουν τις ηλεκτρικές συνδέσεις για το πακέτο. Επιπλέον, αυτά τα ζητήματα θα μπορούσαν να κοντύνουν τη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Οι πελάτες που ψάχνουν ένα σχέδιο πακέτων μπαταριών συνήθειας μπορούν να επιλέξουν potting μπαταριών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Potting μπαταριών περιλαμβάνει πλήρως ή μερικώς να τοποθετήσει μια ένωση γύρω από τις μπαταρίες που τίθενται στη φόρμα.

Έλεγχος έξω το σχέδιο Ebook περιφράξεων πακέτων μπαταριών μας

Potting μπαταριών χαρακτηριστικά

Potting περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση μιας φόρμας που κρατά τις μπαταρίες σε ισχύ για την εφαρμογή των potting ενώσεων. Όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις και το σύστημα διαχείρισης μπαταριών (BMS) λαμβάνονται χώρα, εξετάζονται, και ελέγχονται πριν από τη potting διαδικασία, δεδομένου ότι τις δεν μπορούν να αλλάξουν εάν το πακέτο μπαταριών υποβάλλεται στην πλήρη potting ενθυλάκωση.

 

Potting πακέτων μπαταριών ενθυλάκωση

Πακέτο μπαταριών συνήθειας κατά τη διάρκεια potting και ενθυλάκωσης της διαδικασίας.

Οι potting ενώσεις προέρχονται από την ακρυλικές, εποξικές ρητίνη, το πολυουρεθάνιο, και τη σιλικόνη. Ο τύπος ένωσης που χρησιμοποιείται για potting πακέτων μπαταριών εξαρτάται από τη γνώση των λειτουργούντων όρων της εφαρμογής καθώς επίσης και των σωματικών ιδιοτήτων των υλικών, των περιβαλλοντικών συνθηκών, και των απαιτήσεων επεξεργασίας.

  • Σιλικόνη: Η σιλικόνη προσφέρει την αντίσταση θερμοκρασίας και για τους εξαιρετικά καυτούς και εξαιρετικά ψυχρούς όρους. Θεωρείται ακριβότερη επιλογή για potting.
  • Ακρυλικός: Ακρυλικός σκληραίνει γρήγορα και παρέχει τη χημική αντίσταση. Έχει χαρακτηριστικά ένα υψηλότερο κόστος από άλλες ενώσεις. Υπάρχει ένα όριο στο πόσο πυκνά ο ακρυλικός μπορεί να είναι.
  • Εποξικός: Εποξικός παρέχει την αντίσταση θερμότητας και τη χημική αντίσταση παρέχοντας την ημίσκληρη προστασία. Ο εποξικός μπορεί να γίνει χαλασμένος από τις επιδράσεις.
  • Πολυουρεθάνιο: Θεωρημένος μια από τις λιγότερες ακριβές επιλογές διαθέσιμες. Μαλακότερος από άλλες potting ενώσεις με μια υψηλή αντίσταση στην υποβάθμιση στις θερμοκρασίες άνω των 200°

Αυτές οι ενώσεις έρχονται με τα διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας και μαλακότητας. Μπορούν επίσης να κατέχουν τις ποικίλες ικανότητες όπως retardancy φλογών, τη θερμική σταθερότητα, το διασκεδασμό θερμότητας, και τις αυξήσεις διηλεκτρικής δύναμης.

Potting πακέτων μπαταριών διαδικασία

Προσέξτε αυτό το σύντομο βίντεο για να μάθετε περισσότεροι για αυτό που περιλαμβάνεται στη potting διαδικασία ενός πακέτου μπαταριών συνήθειας.

το https://youtu.be/ymNWq1wGUgU

Εφαρμογές που απαιτούν Potting

Potting μπαταριών οι εφαρμογές θα ποικίλουν βασισμένος στη συσκευή και τη βιομηχανία. Οι μπαταρίες που δοκιμάζουν τους θαλάσσιους όρους με την υπερβολικές υγρασία και saltwater την έκθεση στις αποβάθρες και τις βάρκες θα υποβάλλονταν potting μπαταριών.

Οι πίνακες ελέγχου και οι συσκευές που δοκιμάζουν τις ακραίες και γρήγορα κυμαινόμενες θερμοκρασίες, όπως στα αεροπλάνα και τις εφαρμογές στρατιωτικού αεροπλάνου, μπορούν να βρούν τα οφέλη με potting μπαταριών δεδομένου ότι το πακέτο μπαταριών θα προστατευόταν και θα υποβαλλόταν σε λιγότερες διακυμάνσεις θερμοκρασίας.

Οποιεσδήποτε συσκευές που μπορούν να δοκιμάσουν τον κλονισμό και τις δονήσεις, από τα πεταγμένα τηλέφωνα κυττάρων, μπαταρίες στα ηλεκτρικά οχήματα, οι μπαταρίες αναπηρικών καρεκλών, τα πακέτα μπαταριών βιντεοκάμερων, οι φορητοί προσωπικοί υπολογιστές, και οι φορητές συσκευές μπορούν να γίνουν σε δοχείο για να απορροφήσουν τις δονήσεις και τους κλονισμούς.

Χημείες μπαταριών για Potting

Και οι λίθιο-βασισμένες στο μπαταρίες και οι αλκαλικές μπαταρίες μπορούν να υποβληθούν potting. Αυτές οι χημείες μπαταριών δοκιμάζουν λίγα από-που δηλητηριάζουν με αέρια που θα ενίσχυαν μέσα στην μπαταρία εάν γίνονται με potting την ένωση.

Οι νικέλιο-βασισμένες μπαταρίες, όπως νικελίου-καδμίου (NiCAD) απαιτούν τις διεξόδους για να επιτρέψουν στα αέρια για να απελευθερωθούν. Μπορούν να είναι σε δοχείο ακόμα δεν πρέπει να υποβληθούν συνολικό potting που θα κάλυπτε πέρα από τις διεξόδους. Οι μεγαλύτερες λίθιο-ιονικές μπαταρίες, όπως οι αυτοί που χρησιμοποιούνται στα υβριδικά οχήματα, θα απαιτούσαν επίσης τα σχέδια. Potting μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις αρχικές και δευτεροβάθμιες μπαταρίες.

Επιπλέον, άλλη ηλεκτρονική όπως το BMS μπορεί επίσης να υποβληθεί στη potting διαδικασία. Οι ενώσεις επεκτείνουν τις προστατευτικές ικανότητές τους στο σύστημα BMS ενώ το σύστημα συνεχίζει να εκτελεί τις λειτουργίες του με τον έλεγχο της κατάστασης της υγείας (SoH), της κατάστασης της δαπάνης (SOC), της θερμοκρασίας μπαταριών, και άλλων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του πακέτου μπαταριών.

Potting κιβώτια

Potting οι ενώσεις έρχονται στα διαφορετικά χρώματα καθώς επίσης και τις σαφείς ρητίνες. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ορισμένα χρώματα βασισμένα στις μπαταριών τις συγκεκριμένες συσκευές του πακέτου προδιαγραφές και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτές οι ενώσεις είναι όχι πάντα σκληρές. Λόγω του πακέτου μπαταριών που δοκιμάζει την επέκταση και τη συστολή, οι ενώσεις πρέπει επίσης να επιτρέψουν την επέκταση και τη συστολή δεδομένου ότι θα κυμανθούν από μια ημίσκληρη έως μέσος-μαλακή σύσταση.

Η potting ένωση μπορεί να γίνει χαλασμένη εάν χρησιμοποιείται αυστηρά ως περίφραξη για το πακέτο μπαταριών. Επίσης, μπορεί να πρέπει πάρα πολύ μαλακός μιας σύνθεσης να προστατεύσει το πακέτο μπαταριών κατά τη διάρκεια της χρήσης για τις εφαρμογές που μπορούν να δοκιμάσουν τους κλονισμούς και τις δονήσεις. Potting τα κιβώτια χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν την ένωση και να λειτουργήσουν ως περίφραξη. Αυτά τα potting κιβώτια μπορούν να έρθουν στα ποικίλα υλικά, όπως το πλαστικό ή ακόμα και diecast αργίλιο ABS. Με το potting κιβώτιο, η σε δοχείο μπαταρία μπορεί να χειριστεί τη μεταφορά και το χειρισμό.

Οφέλη Potting ένα πακέτο μπαταριών

Potting οι μπαταρίες παρέχουν μια σειρά των οφελών για το πακέτο μπαταριών και την εφαρμογή. Οι ενώσεις παρέχουν έναν τύπο ερμητικής σφραγίδας που αποτρέπει τίποτα από τη διείσδυση. Αποκρούει τις χημικές ουσίες, την υγρασία, και τις θερμοκρασίες. Ανάλογα με τον τύπο ένωσης είναι, τα υλικά μπορούν επίσης να σύρουν μακριά και να διασκορπίσουν τη θερμότητα που δημιουργείται από το πακέτο μπαταριών, που επιτρέπει τα κύτταρα να παραμείνουν μέσα στις κανονικές λειτουργούσες σειρές θερμοκρασίας.

Εκτός από την κράτηση της υγρασίας, των χημικών ουσιών, και των ακραίων θερμοκρασιών από τις μπαταρίες, οι potting ενώσεις μπορούν επίσης να παρέχουν τις διαφορετικές θεραπευμένες ιδιότητες. Μπορούν να προσφέρουν την ενισχυμένη διηλεκτρική δύναμη και την ηλεκτρική μόνωση για το πακέτο μπαταριών. Κρατούν τη συνημμένη ηλεκτρονική σε ισχύ ακόμα και όταν το πακέτο μπαταριών γίνεται μειωμένο ή δοκιμάζει άλλους κλονισμούς και δονήσεις.

Potting τα κοχύλια είναι επίσης χαμηλότερα στο κόστος. Δεδομένου ότι οι potting ενώσεις μερικώς ή πλήρως θα γεμίσουν το potting πεδίο, παρέχει την πρόσθετες δύναμη και την προστασία. Έτσι, το potting κοχύλι ή το κιβώτιο δεν πρέπει να προσθέσει ένα πρόσθετο πάχος.

Potting μπαταριών είναι διαθέσιμο για τα κύτταρα μπαταριών των διαφορετικών μεγεθών και των διαμορφώσεων. Με potting, οι πελάτες κερδίζουν τη ψυχική ηρεμία ότι τα πακέτα μπαταριών τους προστατεύονται περαιτέρω από τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τους λειτουργούντες όρους, και άλλους δυσμενείς παράγοντες.

Περίληψη

Οι πελάτες πρέπει να λάβουν υπόψη ότι potting μπαταριών δεν είναι μια τυποποιημένη απαίτηση για όλα τα πακέτα μπαταριών. Είναι μια διαθέσιμη επιλογή όταν θα δοκιμάσει το πακέτο μπαταριών ορισμένους όρους που απαιτούν την πρόσθετη προστασία μέσα στη συσκευή. Η potting υπόδειξη ως προς το χρόνο θα εξαρτηθεί από τον τύπο ένωσης που επιλέγεται μαζί με τις απαιτήσεις θεραπείας του. Η υπόδειξη ως προς το χρόνο εξαρτάται επίσης από τη διαθεσιμότητα της ένωσης για τη διαμόρφωση πρωτοτύπου και την κατασκευή πακέτων μπαταριών.

Με τη μετάβαση πέρα από τη χημεία και τα χαρακτηριστικά μπαταριών, ο πελάτης μπορεί να έχει μια σαφέστερη κατανόηση αυτού που potting οι ενώσεις προσφέρουν στις επιθυμητές ιδιότητες σε μια αποδεκτή αξία του προϋπολογισμού. Κατόπιν ο κατασκευαστής μπορεί να δημιουργήσει τη σχεδίαση και τα δείγματα για τον πελάτη για να αξιολογήσει μέσα η ίδια στη συσκευή. Ο πελάτης μπορεί να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στις προδιαγραφές για τα πρωτότυπα έως ότου επιτυγχάνεται μια συμφωνία για τη χημεία μπαταριών, potting τα υλικά, και οποιαδήποτε πρόσθετη ηλεκτρονική που απαιτείται. Κατόπιν η διαδικασία παραγωγής μπορεί να προχωρήσει για τα πακέτα μπαταριών.

 

 

 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

amanda_yang@chalongfly.com
+8618807418997
86-18807418997
+8619397891561